Dalmátska pečeň

ejiku - bez fotkyejiku, 18. januára 2011
Dalmátska pečeň
Foto: ejiku

Hladaľa som dobrý recept na pečeň,a našla som toto.Je to veľmi chutné.

Suroviny

500-600 g
1/2 l
15 strúčikov
1 ks, väčšia




Postup

  1. 1

    Cesnak očistíme a dáme do mlieka. Pečeň nakrájame na plátky a vložíme do mlieka.Necháme na jeden noc v chladničke.Na oleji orestujeme pečeň a pridáme na tenké kolieská nakrájanú cibuľu a dusíme ešte 2-3 minút.Osolíme pred podávaním.

Diskusia k receptu

dorisa
Pečen doma máme radi, tiež dookola doma robím na ten istý sposob, teraz si našla iný, ďakujem vyskúšam.
evusik
pečeň namočenú v mlieku poznám, ale s cesnakom? to som ešte nepočula.... ale takúto kombináciu určite vyskúšam, môže to byť dobré :-)
zofos
kúpil som pol kila pečienky a hneď to idem vyskúšať a čo príloha ???




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia