Foto: palokuchki
Recept na tento salat mam z kucharskej knihy ktoru som dostala od svojej priatelky.
6-8
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
60 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Cviklu zabalime do alobalu a dame piect do rury 200 C na hodinu.
-
2
Pomarance olupeme, zbavime ich vnutornych supiek a potrhame na kusky.
-
3
Vychladnutu a upecenu cviklu ocistime a postruhame na platky. Ja som pouzila struhadlo na uhorky. Cviklu osolime a okorenime. Pridame pomaranc. Zalejeme nalevom a dobre premiesame.
- 4
Nalev; Do pohara si dame olej, vinny ocot, horcicu, chren a cukor. Vsetko spolu premiesame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 4
Diskusia k receptu