Foto: mariaklara
Recept mám z knihy Najedzte sa do štíhlosti od Antónie Mačingovej, je to veľmi chutný recept, môžete sa ho najesť do prasknutia, ako to Zobraziť celý popisRecept mám z knihy Najedzte sa do štíhlosti od Antónie Mačingovej, je to veľmi chutný recept, môžete sa ho najesť do prasknutia, ako to v knihe píše autorka.
porcie
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny:
-
2
Cviklu dáme na dve hodiny variť, necháme vychladnúť a potom pokrájame na kocky alebo postrúhame na hrubom strúhadle.
-
3
Mrkvu sme si tiež museli upraviť na pare, cca 10 min. Potom pokrájať na kocky.
-
4
Sterilizované uhorky pokrájať tiež na kocky.
-
5
Všetky suroviny pripravíme do väčšej nádoby...
-
6
...pridáme korenie, olivový olej a soľ, premiešame šalátovými lyžicami. Na chvíľu odložíme do chladu, aby sa všetky chute prepojili, pred podávaním posypeme strúhaným nízkotučným syrom alebo vajíčkom uvareným na tvrdo. Dobrú chuť!
Diskusia k receptu