Cviklové halušky s bylinkovým tvarohom
Štefan Girga
šéfkuchár hotela Lesná v Starej Lesnej, 3. decembra 2020
šéfkuchár hotela Lesná v Starej Lesnej, 3. decembra 2020
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Zemiaky a červenú repu očistíme, nastrúhame, pridáme múku, vajcia a vymiešame cesto. Z cesta uvaríme halušky v osolenej vode, scedíme a zmiešame s maslom a cviklovou šťavou.
- 2
Tvaroh vymiešame s posekanými bylinkami a halušky ním posypeme.
Tiež halušky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Lepšie nevedieť :-)