Cviklové carpaccio s píniovými orieškami
Tomáš Opletal
šéfkuchár reštaurácie Flowers v Bratislave, 28. októbra 2011
šéfkuchár reštaurácie Flowers v Bratislave, 28. októbra 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Cviklu v šupke uvaríme do mäkka, necháme vychladnúť a nakrájame na tenké plátky. Plátky zmiešame s malinovým octom a olivovým olejom.
- 2
Píniové oriešky opečieme na sucho do zlatista.
- 3
Plátky cvikle poukladáme na tanier. Posypeme píniovými orieškami, osolíme a okoreníme. Ozdobíme rukolou a pridáme ricottu so soľou a korením.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu