Cviklové carpaccio s píniovými orieškami

Tomáš Opletal
šéfkuchár reštaurácie Flowers v Bratislave, 28. októbra 2011 22:02
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Cviklové carpaccio s píniovými orieškamiFoto: Pravda - Robert Hüttner

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Cviklu v šupke uvaríme do mäkka, necháme vychladnúť a nakrájame na tenké plátky. Plátky zmiešame s malinovým octom a olivovým olejom.

  2. 2

    Píniové oriešky opečieme na sucho do zlatista.

  3. 3

    Plátky cvikle poukladáme na tanier. Posypeme píniovými orieškami, osolíme a okoreníme. Ozdobíme rukolou a pridáme ricottu so soľou a korením.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist