Cuketové rezance

merykey - bez fotkymerykey, 17. augusta 2015
Cuketové rezance
Foto: merykey

Výborná obmena cestovín, v lete, pri diéte, bez lepku, alebo len tak pre spestrenie. Milujú ich aj naše deti.

5 minút
tepelná úprava

Suroviny

 mladá

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mladú cuketu umyjeme, a v špiralizéri z nej narobíme rezance.

    Cuketové rezance - obrázok 1
  2. 2

    Na panvicu dáme kúsok masla alebo olivového oleja, štipku soli a kto má rád, aj jeden pretlačený strúčik cesnaku a dáme rozpustiť na sporák. Keď začne cesnak voňať, vložíme cuketové rezance a dusíme pod prikrytou pokrievkou cca 5 min. Servírujeme ako prílohu k lososovi, alebo ako náhradu za cestoviny s mäsovou omáčkou. Chutia výborne a sú zdravé a diétne. Chutia aj našim deťom.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: