Cuketové rezance v domácej paradajkovej omáčke
František Košuda
šéfkuchár Wellness hotela Patince, 12. januára 2016
šéfkuchár Wellness hotela Patince, 12. januára 2016
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji speníme cibuľku. Primiešame sparené paradajky, ktoré sme nakrájali na malé kúsky, a chvíľu restujeme.
- 2
Potom pridáme cesnak nakrájaný na plátky, nasekanú bazalku, jemne osolíme, okoreníme a dusíme asi 10 minút.
- 3
Cuketu umyjeme a škrabkou na zeleninu vytvoríme rezance (špagety). Dáme ich na panvicu na rozpálený olej a chvíľu restujeme.
- 4
Teplé rezance dáme do stredu taniera a navrch navrstvíme omáčku. Ozdobíme bazalkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu