Foto: kikiscooking
Ľahké, rýchle a hlavne sladučké keksíky. Včera, keď sme išli piknikovať, upiekla som ich a poviem Vám, tie teda nežili dlho. Ostali po nich Zobraziť celý popisĽahké, rýchle a hlavne sladučké keksíky. Včera, keď sme išli piknikovať, upiekla som ich a poviem Vám, tie teda nežili dlho. Ostali po nich len omrvinky a prázdny košík :) Množstvo je tak na 10-12 väčších keksov.
Postup
-
1
Maslo rozpustíme v mikrovlnke.
- 2
Rozpustené maslo zmiešame s medom.
- 3
Postupne zapracujeme všetky suroviny a na koniec pridáme akékoľvek sušené ovocie alebo čokoládu ( ja som dala hrozenka).
- 4
Mala by vzniknúť lepkavejšia hmota, ak sa z nej nebudú dať dobre vytvarovať keksíky a bude príliš suchá, pridajte maslo.
- 5
Koláčiky poukladáme na papier na pečenie a pečieme pri teplote 180°C do zlatista/hneda. Urobte medzi nimi radšej väčšie medzery, pretože sa zvyknú roztiahnuť. Ak sa Vám zdajú už príliš prepečené, ale stále mäkké, zakryte ich alobalom a nechajte ešte chvíľu v rúre. Potom ich nechajte vychladnúť a až PO vychladnutí vyberte z plechu, pretože vy sa inak potrhali. (Vychladnutím stvrdnú). Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Určite si pochutná návšteva:-))