Čokoládový fudge (low carb)
Foto: jewishfood
Príprava tohto dezertu je extrémne jednoduchá. Za pár minút máte všetko nachystané a za hodinku v mrazničke je dezert
hotový. Po jeho ochutnaní neuveríte, Zobraziť celý popisPríprava tohto dezertu je extrémne jednoduchá. Za pár minút máte všetko nachystané a za hodinku v mrazničke je dezert
hotový. Po jeho ochutnaní neuveríte, že je low carb (nízkosacharidový).
Zdroj: www.jewishfood.sk
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nachystáme si štvorcovú, alebo obdĺžnikovú formu a vystelieme ju papierom na pečenie. Čokoládu nakrájame na malé kúsky. Maslo rozkrájame na niekoľko kusov, aby sa ľahšie rozpustilo. Všetky suroviny vrátane smotany si nachystáme do misky, ktorú môžeme použiť v mikrovlnke.
- 2
Vložíme do mikrovlnky na 30 sekúnd, pomiešame a opakujeme ďalších 30 sekúnd. Keď je maslo a čokoláda už takmer rozpustená (nemusí byť úplne), vymiešame zmes ručným, alebo elektrickým šľahačom. Úplne zjednotenú hmotu nalejeme do nachystanej formy a vložíme na hodinu až hodinu a pol do mrazničky.
- 3
Dezert môžeme hneď potom nakrájať na obdĺžniky. Uchovávame vždy v chladničke.
Tiež Čokoládový dezert:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu