Foto: martinplesko
Recept na tento čokoládový koláč som si priniesol z Francúzska. Je vhodný aj pre celiatikov, pretože obsahuje minimálne množstvo múky. Žiaľ, naše potraviny nie Zobraziť celý popisRecept na tento čokoládový koláč som si priniesol z Francúzska. Je vhodný aj pre celiatikov, pretože obsahuje minimálne množstvo múky. Žiaľ, naše potraviny nie sú rovnakej kvality ako vo Francúzsku, a preto koláč nie je rovnaký ako ten, ktorý som ochutnal tam. Ale aj tak je výborný!
porcií
príprava
na 240 °C
Postup
-
1
Vo vodnom kúpeli rozpustite čokoládu s maslom.
- 2
Poriadne zmiešajte práškový cukor s celými vajíčkami. Vzniknutú hmotu zmiešajte s rozpustenou čokoládou a maslom.
- 3
Pridajte 1 alebo 2 plievkové lyžice hladkej múky (podľa potreby). Cesto vylejte do okrúhlej formy na pečenie.
- 4
Pečieme 10 - 12 min. (kým sa neobjaví prvá prasklina) pri teplote 240°C.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
MartinPlesko - zakladám a pečieeeeem :)
Dúfam, že sa Vám koláč všetkým podarí a bude Vám chutiť :-)
takže musím vyskúšať aj tento... alebo aspoň ochutnať! :)
priaznivých je viac a s čokoládou a ostatnými surovinami máš pravdu. Nech každá najpv vyskúša.