Čokoládové oblátkové rezy
Foto: pn
Tieto oblátkové rezy sú obľúbené tu v Chorvátsku. Nesmú chýbať na slávnostiach. Rýchlo sú hotové a chutia skvele.
45 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Uvaríme mlieko a cukor. Keď je to uvarené, pridáme čokoládu a premiešame, aby sa nám to spojilo. Potom pridáme mleté sušienky a maslo nakrájané na kocky. Dobre premiešame.
- 2
Zmesou plníme oblátky. Keď ich naplníme, na vrchnú piatu oblátku dáme plech alebo dosku, aby sme ich zaťažili. Dáme do chladničky a druhý deň pekne nakrájame. Oblátky sú 27x37 cm.
Tiež oblátkové rezy:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Akurát krém bol veľmi riedky a bolo ho veľa, musela som pridávať pláty, samozrejme váhou sa mi stále vytláčal riedky krém…. Hotová pohroma, celá kuchyňa zaprplaná od čokolády :-))
Takže ich mám vysoké a keď ich chceme jesť, tak si ich na tanieriku musíme prekopŕcnuť nabok … :-) nabudúce budem múdrejšia, neviem ako som takúto jednoduchú vec mohla tak skomplikovať … a to už som toho dosť napiekla!
Ďakujem za recept.