15-20
porcií
porcií
90 minút
príprava
príprava
15 minút
na 170 °C
na 170 °C
Suroviny
Cesto: | |
5 ks |
|
5 PL |
|
1/2 dcl |
|
2 PL |
|
4 PL |
|
plnka: | |
2 dcl |
|
140 g |
|
2 čaj. lyž. |
|
20 dkg |
|
25 dkg |
|
na ozdobu: | |
2 PL |
|
|
|
strúhaná |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
cesto:
-
2
vajcia vyšľaháme s cukrom, pridáme olej a nakoniec múku zmiešanú s kakaom.
-
3
Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a upečieme.
-
4
Po upečení preložíme na papier a zrolujeme. Ešte teplú.
-
5
plnka:
-
6
do mlieka dáme čokoládu a privedieme do varu,
-
7
v mlieku rozmiešame múku a za stáleho miešania prilejeme k čokoládovému mlieku. Uvaríme puding, ktorý necháme vychladnúť za občasného miešania, aby sa nám neurobila na vrchu kôrka.
-
8
Heliu vyšľaháme s cukrom a pridáme ešte vlažný puding s čokolády.
-
9
Plnkou naplníme roládu,
-
10
zavinieme
-
11
a vrch potrieme plnkou.
-
12
Posypeme kokosom
-
13
a postrúhame čokoládou.
-
14
Dáme do chladničky stuhnúť.
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu