Foto: bannanni
Ľahké a zdravé jedlo.
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
V dostatočne veľkej panvici, najlepšie wok, opražíme cesnak nakrájaný na drobno a na kocky nakrájanú cibuľu (červenú). Keď trošku zmení farbu, pridáme tofu nakrájané na rezance. Opražíme ho kým nezačne byť gumovité. Pridáme rozobraté krúžky kapusty asi 7 mm, podlejeme troškou vody a kratúčko (nie viac ako 3 min.) podusíme, aby ešte zostala chrumkavá. Pridáme na drobno nakrájanú paradajku a nie veľkú krabicu sterilizovanej kukurice bez nálevu. Chvíľočku spolu prehrejeme.
- 2
Dochutíme morskou soľou, tymiánom (príp. oreganom) a bazalkou. Jedna malá čilipaprička sa tam stratí a osvieži chuť. Podávame samé, ale neurazí sa ani celozrnné pečivo.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu