Foto: miloss2
Mám rád čínu,tak si ju pripravím rýchlo a podľa mojej chuti.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
12 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia nakrájame na kocky a polejeme sojovou omáčkou,dáme piesť na olivový olej 5 minút na prudko.Potom pridáme čili omáčku,wok klasik,bambusové výhonky a dusíme 5 minút. Solamil rozmiešame v deci vody,vlejeme na mäso so zeleninou a podusíme ešte 2 minúty.
-
2
čínske rezance uvaríme podľa návodu a necháme odtiecť.Potom ich opečieme na troche oleja na panvici.Môžeme pridať trochu nastrúhanej mrkvy a rozšlahaný žľtok.
- 3
Na tanier dáme rezance a navrch mäso so zeleninou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Ja tiež robievam podobné kombinácie, je to rýchle a chutné, aj keď niekto zatracuje mrazené výrobky, nezoženiem vždy to, čo je v tých ázijských.