Čilli penne s tekvicou

ivako - bez fotkyivako, 10. marca 2011

talianska kuchyňa

4
porcie
20 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g, z tvrdej pšenice
1 ks
2 ks, sušené
1 lyžička
50 g
20 g




Postup

  1. 1

    Cestoviny penne varíme spolu s očistenou ,na menšie kúsky nakrájanou tekvicou v osolenej vode asi 12 minút. Scedíme a zo scedenej vody si odložíme 100 ml.

  2. 2

    Na slabom ohni ohrejeme v hrnci olivový olej,pridáme rozdrvené čilli,rascu a pražíme asi 2 minúty. Pridáme cestoviny s tekvicou,prilejeme odloženú vodu .Premiešame. Pridáme kozí syr,osolíme a dôkladne premiešame.Pri podávaní posypeme parmezánom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia