Cigánske zemiaky

martinko550 - bez fotkymartinko550, 24. mája 2012

skvele chutne,a najme richle na pripravu ,,,,vecsinou ich pripravuju romovia strednej a menej strednej vrstvy

4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

 1.kg
1 az 2

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    zemiaky ošupeme apokrajame na polky alebo aj na štvrte,umyjeme vovode a povarime do meka,

  2. 2

    na druhej panvici vylejeme cca.deci oleja a pridame pokrajanu cibulu.Pražime ju do zlatista

  3. 3

    Uvarene zemiaky precidime a vlozime do hrca,pridame nane vysmazenu cibulu (aj s olejom),posolime podla chuti,podava sa ktomu kysle mlieko ,,,,dobru chut

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Ja zemiaky milujem na každý spôsob.
To je jedlo podľa mojej chuti. Chutné a vhodné aj dva dni pred výplatou. Tí Rómovia vedia, čo je dobré.
mamatata2, - pekný komentár : ) K receptu - v jednoduchosti je krása. Škoda tej gramatiky : ) , ale berem to tak, že v rýchlosti sa i to stáva.