Cigánska pečienka s kyslou kapustou

zlatulik3 - fotkazlatulik3, 3. februára 2013
Cigánska pečienka s kyslou kapustou
Foto: zlatulik3

Keďže kyslá kapusta je velmi zdravá a hlavne teraz v zime,tak som si ju spravila k ciganskej..:-)

20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
2 dcl dcl
2 PL
1 PL
 na vysmážanie
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Bravčové stehno nakrájame na rezne,vyklepeme osolíme a okoreníme..

  2. 2

    Spravíme si marinádu,olej,horčica,sójová omáčka pomiešame a vložíme tam mäso...odložíme do chladničky ..najlepšie na noc..

  3. 3

    a potom len na oleji vysmážame....hotové dáme do žemli s horčicou a kyslou kapustou..

Diskusia k receptu

gordonko
toto robievam deťom ( aj ja som dieta ) ale bez kapusty nabudúce to skúsim aj sňou...... ak nezabudnem
tatranka
Tá kombinácia je prirodzená,hodí sa k sebe.Recept je určite výborný!
helca103
toto som už veľmi dávno nejedla, narobila si mi chute :-)
zlatulik3
Dakujem vam za mile komentare..:-) treba vyskušať,mäsko je potom take mäkučke..




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia