Foto: luciak
Jednoduchý a chutný alternatívny chlebík bez múky
10 minút
príprava
príprava
35 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Vajíčka, tvaroh, cícer (stačí roztlačiť vidličkou) a najemno nastrúhanú mrkvu krátko vyšľaháme v mise, pridáme otruby spolu s práškom do pečiva a ochutíme soľou, rascou a čerstvým cesnakom (podľa chuti, ja som dala 1 strúčik).
- 2
Vylejeme do formy napr. na biskupský chlebík a pečieme pri 180 stupňoch cca 30-35 minút
- 3
Dá sa kľudne upiecť aj bez cíceru, ja som len chcela spotrebovať ten, čo som mala v chladničke :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu