Cícerovo-mrkvový chlebík bez múky

luciak - bez fotkyluciak, 16. mája 2014
Cícerovo-mrkvový chlebík bez múky
Foto: luciak

Jednoduchý a chutný alternatívny chlebík bez múky

10 minút
príprava
35 minút
na 180 °C

Suroviny

3
1
polovica konzervy
2 lyžice
6 lyžíc
1 lyžička




Postup

  1. 1

    Vajíčka, tvaroh, cícer (stačí roztlačiť vidličkou) a najemno nastrúhanú mrkvu krátko vyšľaháme v mise, pridáme otruby spolu s práškom do pečiva a ochutíme soľou, rascou a čerstvým cesnakom (podľa chuti, ja som dala 1 strúčik).

  2. 2

    Vylejeme do formy napr. na biskupský chlebík a pečieme pri 180 stupňoch cca 30-35 minút

  3. 3

    Dá sa kľudne upiecť aj bez cíceru, ja som len chcela spotrebovať ten, čo som mala v chladničke :)

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia