Cibuľový šalát s tekvicou
Márió Gombos
šéfkuchár hotela Orchidea vo Veľkom Mederi, 6. októbra 2015
šéfkuchár hotela Orchidea vo Veľkom Mederi, 6. októbra 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10-15 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Tekvicu pokrájame na tenké plátky a polejeme nálevom z medu, oleja a octu, osolíme, okoreníme a pečieme v rúre pri 180 °C 30 minút.
- 2
Cibuľu nakrájame na tenké plátky, rukolu umyjeme. Bacon slaninu nakrájame na kocky a opražíme na panvici.
- 3
Tekvicu vyberieme z rúry, ochladíme a vo veľkej mise rozmiešame s rukolou, cibuľou a bacon slaninkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu