Foto: anyx
Postup
-
1
Potrebujeme okuhly chlieb (ja som použila špaldový). Orežieme zvršok chleba a odložíme bokom. Vydlabeme vnútro chleba ale, aby zostal vkuse a nie roztrúsený. Na spodok dáme opečenú na tenko nakrájanú oravskú slaninu potrieme horčicou a dáme nakrájanú na kolieska salámu. Na to dáme vydlabané vnútro chleba dáme na to šunku a potom majonézu. Pokračujeme paradajkami pokrajanými na kolieska plátkami syra Cheddar a končíme vrstvenie ľadovým šalátom. Prikryjeme zvrškom chleba a dáme do alobalu. Snažíme sa to zaťažiť pevnejším predmetom a dáme takto pripravené na 12 hodín do chladničky.
- 2
Po uplynutí tento doby chlebík krájame na trojuholníčky. Dobrú chuť !
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Rcp. sa mi pozdáva. Určite vyskúšam. Aký je to chlieb? Dovolím si Ťa upozorniť na malé chybičky v rcp. V surovinách Ti chýba majonéza a v postupe máš oravskú slaninu a v surovinách anglickú slaninu.