Chlieb s plnkou

anyx - fotkaanyx, 21. februára 2014
Chlieb s plnkou
Foto: anyx

Suroviny

1 ks
 plátky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Potrebujeme okuhly chlieb (ja som použila špaldový). Orežieme zvršok chleba a odložíme bokom. Vydlabeme vnútro chleba ale, aby zostal vkuse a nie roztrúsený. Na spodok dáme opečenú na tenko nakrájanú oravskú slaninu potrieme horčicou a dáme nakrájanú na kolieska salámu. Na to dáme vydlabané vnútro chleba dáme na to šunku a potom majonézu. Pokračujeme paradajkami pokrajanými na kolieska plátkami syra Cheddar a končíme vrstvenie ľadovým šalátom. Prikryjeme zvrškom chleba a dáme do alobalu. Snažíme sa to zaťažiť pevnejším predmetom a dáme takto pripravené na 12 hodín do chladničky.

  2. 2

    Po uplynutí tento doby chlebík krájame na trojuholníčky. Dobrú chuť !

Recept je zaradený do kategórií:
Desiata, Olovrant, Slané chuťovky, Studené pokrmy

Diskusia k receptu

yogicek
@anyx
Rcp. sa mi pozdáva. Určite vyskúšam. Aký je to chlieb? Dovolím si Ťa upozorniť na malé chybičky v rcp. V surovinách Ti chýba majonéza a v postupe máš oravskú slaninu a v surovinách anglickú slaninu.
anyx
Yogicek dakujem za upozornenie uz som to doplnila:)

Zaujímavé video z archívu TV Varecha