Chlieb s plnkou

Autor receptu: anyx

Postup

  1. Potrebujeme okuhly chlieb (ja som použila špaldový). Orežieme zvršok chleba a odložíme bokom. Vydlabeme vnútro chleba ale, aby zostal vkuse a nie roztrúsený. Na spodok dáme opečenú na tenko nakrájanú oravskú slaninu potrieme horčicou a dáme nakrájanú na kolieska salámu. Na to dáme vydlabané vnútro chleba dáme na to šunku a potom majonézu. Pokračujeme paradajkami pokrajanými na kolieska plátkami syra Cheddar a končíme vrstvenie ľadovým šalátom. Prikryjeme zvrškom chleba a dáme do alobalu. Snažíme sa to zaťažiť pevnejším predmetom a dáme takto pripravené na 12 hodín do chladničky.
  2. Po uplynutí tento doby chlebík krájame na trojuholníčky. Dobrú chuť !