Foto: martinis
Nedávno sa mi podarilo zohnať tortilly, tak som si na večeru jednu naplnil paradajkovo - čili zmesou :-)
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
3 paradajky umyjeme a nakrájame na menšie kúsky, dáme do malej panvice spolu s malým paradajkovým pretlakom, lyžičkou chilli omáčky a dvoma lyžicami ostrého kečupu.
- 2
Dobre premiešame a chvíľu ohrievame na miernom ohni, podľa chuti je možné pridať i čili papričku - pre mňa to bolo ale dostatočne ostré a tak som ju už nepridával.
- 3
Kým sa nám varí chilli náplň, tortillu si buď malú chvíľu opečieme na panvici alebo dáme na 10 - 20 sekúnd do mikrovlnnej rúry a pripravíme na tanier.
- 4
Hotovou náplňou naplníme tortillu, zvinieme, posypeme oreganom a dozdobíme zvyšnou paradajkou. Žhavú chuť prajem ;)
- 5
Môj tip : Moja náplň bola stredne štipľavá - množstvá kečupu i čili omáčky si upravte podľa vlastnej chute.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu