Foto: maggi
Komerčný recept
4
porcie
porcie
30-35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mleté mäso premiesime rukami a vytvoríme 4 placky.
- 2
Navrch každej placky položíme plátok syra, pritlačíme a vložíme do papiera na pečenieNápady Šťavnatý steak s provenskálskym korením a preložíme.
- 3
Placku v papieri na pečenie vložíme na mierne rozpálenú panvicu bez pridania tuku a smažíme 7 minút z každej strany.
- 4
Mäso vyberieme z papiera a papier vyhodíme.
- 5
Žemle rozpolíme na polovicu, vložíme do nej mäso, list šalátu a plátok rajčiny.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu