Čevabčiči

sjuz - fotkasjuz, 10. júna 2010
Čevabčiči
Foto: sjuz

Trošku som si zmenila klasiku... :)

15-20 minút
na 200 °C

Suroviny

1  kg
1 ks
5  strúčikov
 za hrsť
 za hrsť
1  PL skoro kopcom
 podľa chuti
1  ČL
3  PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mleté mäso zmiešame so všetkými prísadami, tvarujeme valčeky.

  2. 2

    Poukladáme na vymastený plech a pečieme pri 200 st. na teplom vzduchu do zlata.

  3. 3

    Ja som ako prílohu dala nové zemiačky varené na pare posypané vňaťkou z cibule, nakrájanú cibuľu a dijonskú horčicu. A samozrejme pohár chladeného piva:))

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
malokedy ho zvrtnem na cevab- mame tu radi nase slovenske bravove masove fasirky a dobre osviezenie oproti hamburgeru, dnes uz aj nasa nevesticka ich ma velmi rada.
honestka - a nemáš recept na taký klasický burger? Manžel má rád Burger King :))