Foto: sjuz
Trošku som si zmenila klasiku... :)
15-20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Mleté mäso zmiešame so všetkými prísadami, tvarujeme valčeky.
- 2
Poukladáme na vymastený plech a pečieme pri 200 st. na teplom vzduchu do zlata.
- 3
Ja som ako prílohu dala nové zemiačky varené na pare posypané vňaťkou z cibule, nakrájanú cibuľu a dijonskú horčicu. A samozrejme pohár chladeného piva:))
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@bublika. Dobry ,pravy americky hamburger je sformovany v podstate iba z pomleteho hovadzieho masa , chut mu dodava oblozenie (salat,rajcina,cibula,syr opecene slanina,..)a rozne dresingy.Najlepsi je z velmi kvalitnej hovadziny.
evusik - aj u nás robievajú, ale je veľmi mastné.
sracz - ďakujem:), ja milujem hrachovú kašu - teším sa na tvoj recept:) , taká párty by nebola na zahodenie... :)!
frezia - áno, mletá paprika údená existuje. to som len skúsila, ale chuť bola super:), a ešte ho tak ugrilovať na ohníku...hmm! Taktiež som premýšľala nad panvicou alebo rúrou, kvôli tomu istému, ako píšeš, ale zvíťazila pohodlnosť:)) - potom by som musela umývať zaprskaný sporák....:)
babav - dík:), ja tak robievam, úplne jednoducho. Ale tú umelú chuť kupovaných sa mi asi nepodarí napodobniť:))))
Mám síce 2 omáčky s BBQ chuťou, tak to môžem skúsiť:)
Inak - viete že od dnes do nedele bude Food Fest v Medickej záhrade? Aj Emanuell Ridi :)) - takže už viem, čo budem robiť!