Trošku som si zmenila klasiku... :)
15-20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
1 kg |
|
1 ks |
|
5 strúčikov |
|
za hrsť |
|
za hrsť |
|
1 PL skoro kopcom |
|
podľa chuti |
|
1 ČL |
|
|
|
3 PL |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Mleté mäso zmiešame so všetkými prísadami, tvarujeme valčeky.
- 2
Poukladáme na vymastený plech a pečieme pri 200 st. na teplom vzduchu do zlata.
- 3
Ja som ako prílohu dala nové zemiačky varené na pare posypané vňaťkou z cibule, nakrájanú cibuľu a dijonskú horčicu. A samozrejme pohár chladeného piva:))
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu