Foto: monalisa2015
Recept vznikol zo zostatkových surovín, bol rýchly, chutil aj deťom, tak som si povedala, že sa podelím.
3
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na olivovom oleji uvaríme praženicu ochutenú soľou a vegetou.
- 2
Do hotovej praženice vložíme surovú nadrobno nakrájanú brokolicu, zbytky uvarených cestovín (najlepšie fliačky) a ryže (osvedčená Basmati - lúpaná dlhozrnná z Lidla) v pomere 2:1 a pomaly necháme v uzavretom hrnci na miernom ohni zohriať. Brokolica bude akurát ani tvrdá ani mäkká.
- 3
Ozdobíme smotanou, strúhaným syrom. Výborná môže byť k tomu zeleninová príloha. Obed rýchly a pomerne zdravý, chutný a dostatočne nasýti.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu