Cestoviny s kuracími (morčacími) prsiami a zeleninou
Boli sme minulú nedeľu u sesternici na oslave a bola nám ponúknutá uvedená cestovina. Tak sme si naložili, ochutnali a poviem Vám to slovami Zobraziť celý popisBoli sme minulú nedeľu u sesternici na oslave a bola nám ponúknutá uvedená cestovina. Tak sme si naložili, ochutnali a poviem Vám to slovami Janka Krónera z Profesionálov, že mali sme v papuľke nebíčko. Tak poďme na to ...
porcií
príprava
tepelná úprava
Suroviny
500 g, alebo morčacie |
|
2 ks, stredne veľké |
|
4-5 strúčikov |
|
425 ml |
|
220 ml |
|
330 g , miešaná akú chcete |
|
3-5 lyžíc, /podľa chuti/ |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
2-3 lyžice |
|
500 g, -vruty |
|
Postup
-
1
Kuracie alebo morčacie prsia nakrájeme na kocôčky. Na olej dáme nadrobne nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak. Keď je cibuľa trochu udusená spolu s cesnakom, dáme posolené a pokorenené mäso.
- 2
Kedˇ bude mäsko skoro mäkké pridáme oregáno, šanpiňony, kukuricu a miešanú zeleninu. Toto všetko dusíme spolu ešte cca 10 min.
- 3
Kým sa nám dusí mäso, tak si uvaríme cestoviny-vruty (alebo na aké máte chuť) podľa návodu. Keď je cestovina už hotová, tak ju len scedíme, ale nepreplchujeme.
- 4
Do cestovín dáme pripravené mäso, damá tam kečup, podľa toho, ako kto má rád, riadne vymiešame a môžeme podávať. DOBRÚ CHUŤ. A je v puse nebíčko.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu