Ďaľšia moja obľúbená omáčka k cestovinám, recept mám z praxe
5-6
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
30-35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji si opražíme na kolieska nakrájaný pór. Keď je opečený pridáme smotanu a prevaríme.
- 2
Keď sa smotana zohreje pridáme nivu, bambino, eidam, parmezán a necháme rozpustiť. (syry omáčku čiastočne zahustia), ak je omáčka PRÍLIŠ hustá môžme ju zriediť mliekom. Podľa chuti ovegetíme, prisypeme hubový bujón a podľa potreby zahustíme solamylom
- 3
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Ak sú uvarené precedíme ich, dáme na tanier, polejeme omáčkou a posypeme nastrúhaným syrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu