Cestoviny quatro formaggio

korecpatrik123 - bez fotkykorecpatrik123, 27. mája 2010

Ďaľšia moja obľúbená omáčka k cestovinám, recept mám z praxe

5-6
porcií
10 minút
príprava
30-35 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 l
0,2 l
200 g
200 g
1 ks
200 g
500 g




Postup

  1. 1

    Na oleji si opražíme na kolieska nakrájaný pór. Keď je opečený pridáme smotanu a prevaríme.

  2. 2

    Keď sa smotana zohreje pridáme nivu, bambino, eidam, parmezán a necháme rozpustiť. (syry omáčku čiastočne zahustia), ak je omáčka PRÍLIŠ hustá môžme ju zriediť mliekom. Podľa chuti ovegetíme, prisypeme hubový bujón a podľa potreby zahustíme solamylom

  3. 3

    Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Ak sú uvarené precedíme ich, dáme na tanier, polejeme omáčkou a posypeme nastrúhaným syrom.

Diskusia k receptu

kittys
mňaaaaaaaaaaaamkové!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
slnko343
Výborný receptík, dakujem. Dnes som ich pripravovala priatelovi, ktorý je typický "mäsožravec" a veľmi chutili, s tým, že eš:te som pridala pokrajanu pažítku, troška čerstvej majoránky, čerstvé šampióny namiesto hubového bujónu a celé som to v závere premiešala ponorným mixérom- konzistencia bola výborná, a príchuť tiež:-)a predsa som pridala na povrch taniera na záver troška opečenej slaninky, ktorou som myslím nič nepokazila:-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia