Cestoviny quatro formaggio

Autor receptu: korecpatrik123

Ďaľšia moja obľúbená omáčka k cestovinám, recept mám z praxe

5-6
porcií
10 minút
príprava
30-35 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Na oleji si opražíme na kolieska nakrájaný pór. Keď je opečený pridáme smotanu a prevaríme.
  2. Keď sa smotana zohreje pridáme nivu, bambino, eidam, parmezán a necháme rozpustiť. (syry omáčku čiastočne zahustia), ak je omáčka PRÍLIŠ hustá môžme ju zriediť mliekom. Podľa chuti ovegetíme, prisypeme hubový bujón a podľa potreby zahustíme solamylom
  3. Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Ak sú uvarené precedíme ich, dáme na tanier, polejeme omáčkou a posypeme nastrúhaným syrom.