Cestoviny à la Multicooker fotorecept

bogar - fotkabogar, 22. augusta 2016
Cestoviny à la Multicooker (fotorecept)
Foto: bogar

dostala som darček na narodeninky tak prečo ho nevyskúšať :)

4
porcie
10 minút
príprava
25-35 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
100 g
120 g
2 ks
1 ks
3 ks
100 g
150 g
120 g
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    pripravené suroviny, mlieko iba v prípade ak by trebalo :)

    Cestoviny à la Multicooker (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    do hrnca som pridala 2 PL olivového oleja , zapla hrniec na Fry a postupne pridala slaninu , cibuľu, kuracie mäsko na drobno, šampióny, cesnak zavrela a nechala osmahnúť 10 min. Otvorila som a osolila som zmes podľa potreby a okorenila.

    Cestoviny à la Multicooker (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    pridala som cestovinu uvarenú pred tým v tomto šikovnom hrnci kde som ho naplnila vodou osolila ju a nastavila na Steam/ Soup aby voda zovrela. Pridala som cestoviny ktoré stačilo nechať povariť polovicu času ako sa píše na sáčku v mojom prípade 2min a boli al dente. Poriadne som to premiešala okorenila a osolila, pridala som oregano.

    Cestoviny à la Multicooker (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Hrniec som nastavila na Baking - čiže zapekanie, roztrúsila som nivu a zavrela. Čas som nastavila na 25 min.

    Cestoviny à la Multicooker (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Po 10 min. som hrniec otvorila a zaliala zmesou rozšľahaných vajec smotany a zázvoru. Posypala som strúhaným eidamom a zavrela na zvyšných 15 min.

    Cestoviny à la Multicooker (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    a tu je výsledok, hotová výborná večera či obed, ktorá sa dá podávať aj za tepla či za studena,

    Cestoviny à la Multicooker (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    výborne sa k tomu hodí šalát ľahký letný šťavnatý alebo len paradajková obloha :) dobrú chuť. Môžete kľudne použiť rôzne variácie chutí, bez mäsa alebo s viac, so šunkou alebo len zeleninové. Každému podľa chuti.

    Cestoviny à la Multicooker (fotorecept) - obrázok 7

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Haji,asi kolko ludi tolko nazorov.Ja mam pomaly 2-oj L hrniec v ktorom varim polievku a huspeninu a 6 L zase v ktorom varim plnenu kapustu tzv.po nasemu holubky a plnenu papriku a nedam na ne dopustit.Mala som navstevu tak som robila vacsie mnozstvo holubiek a nevmestili sa mi do slowkookera tak som dala do kastrola.Tie v slowkookeri boli po sami vrch,nic neprskalo ani nevytekalo z tych druhych i ked hrniec nebol plny a varilo sa pomaly aj tak som mala ospineny cely sporak.Ked robim maso tak ho zatiahnem na sporaku z kazdej strany,do kookera dam trochu vody ,aby sa medzitym nahrial vlozim maso a co tam patri a necham dusit,pridem z tennisu a obed je na stole,nejak som nepostrehla aby maso stracalo chut,to som prekvapena.Priznam sa co nerobim nepridavam zeleninu tu pridam po prichode domov,kym sa osprchujem a zacnem jest zelenina je taka akurat
Musela si posluchat, ked si dostala taky fantasticky hrniec. Blizia sa vianoce, hadam aj mne Jezisko donesie taky skvely hrniec. Taketo cestovinky mam rada.
1x bogar