Cestovinový šalát so zeleninou
Foto: podravka
Tento šalát si môžete vychutnávať počas celého roku, pretože suroviny, ktoré naň potrebujete, zoženiete počas každého ročného obdobia.
porcie
príprava
Suroviny
180 g (cestoviny) |
|
|
|
180 g |
|
140 g |
|
200 g |
|
100 g |
|
120 g |
|
Dressing: | |
300 ml |
|
1 lyžička |
|
60 ml |
|
|
|
1/2 lyžičky |
|
|
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme v osolenej vode "al dente" podľa času uvedeného na obale, scedíme a necháme vychladnúť.
- 2
Studené cestoviny zmiešame s fazuľovými luskami, kukuricou, syrom feta nakrájaným na kocky, kyslími uhorkami nakrájanými na malé kocky a scedenými olivami.
- 3
Dressing si pripravíme tak, že zmiešame biely jogurt, horčicu, olivový olej, soľ a kôpor.
- 4
Podávanie: Na šalát vylejeme dressing, posypeme čiernym korením, poriadne premiešame a podávame.
- 5
Rada: Namiesto klasických cestovín môžete použiť trojfarebné cestoviny a šalát bude pre oko ešte lahodnejší.
Tiež cestovinový šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu