Cestovinový šalát so zeleninou
Tento šalát si môžete vychutnávať počas celého roku, pretože suroviny, ktoré naň potrebujete, zoženiete počas každého ročného obdobia.
porcie
príprava
Suroviny
| 180 g (cestoviny) |
|
|
|
|
| 180 g |
|
| 140 g |
|
| 200 g |
|
| 100 g |
|
| 120 g |
|
| Dressing: | |
| 300 ml |
|
| 1 lyžička |
|
| 60 ml |
|
|
|
|
| 1/2 lyžičky |
|
|
|
|
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme v osolenej vode "al dente" podľa času uvedeného na obale, scedíme a necháme vychladnúť.
- 2
Studené cestoviny zmiešame s fazuľovými luskami, kukuricou, syrom feta nakrájaným na kocky, kyslími uhorkami nakrájanými na malé kocky a scedenými olivami.
- 3
Dressing si pripravíme tak, že zmiešame biely jogurt, horčicu, olivový olej, soľ a kôpor.
- 4
Podávanie: Na šalát vylejeme dressing, posypeme čiernym korením, poriadne premiešame a podávame.
- 5
Rada: Namiesto klasických cestovín môžete použiť trojfarebné cestoviny a šalát bude pre oko ešte lahodnejší.
Tiež cestovinový šalát:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu