Cestovinový šalát
Cestovinový šalát

Cestovinový šalát so zeleninou

podravka - fotkapodravka, 3. januára 2018. Komerčný recept.
Cestovinový šalát so zeleninou
Foto: podravka

Tento šalát si môžete vychutnávať počas celého roku, pretože suroviny, ktoré naň potrebujete, zoženiete počas každého ročného obdobia.

4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

180 g (cestoviny)
180 g
140 g
200 g
100 g
120 g
Dressing:
300 ml
1 lyžička
60 ml
1/2 lyžičky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Podravka cestoviny uvaríme v osolenej vode "al dente" podľa času uvedeného na obale, scedíme a necháme vychladnúť.

  2. 2

    Studené cestoviny zmiešame s fazuľovými luskami, kukuricou, syrom feta nakrájaným na kocky, kyslími uhorkami nakrájanými na malé kocky a scedenými olivami.

  3. 3

    Dressing si pripravíme tak, že zmiešame biely jogurt, horčicu, olivový olej, soľ a kôpor.

  4. 4

    Podávanie: Na šalát vylejeme dressing, posypeme čiernym korením, poriadne premiešame a podávame.

  5. 5

    Rada: Namiesto klasických Podravka cestovín môžete použiť trojfarebné Podravka cestoviny a šalát bude pre oko ešte lahodnejší.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: