Cestovinový šalát

Cestovinový šalát so zeleninou

Autor receptu: podravka

Tento šalát si môžete vychutnávať počas celého roku, pretože suroviny, ktoré naň potrebujete, zoženiete počas každého ročného obdobia.

4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Podravka cestoviny uvaríme v osolenej vode "al dente" podľa času uvedeného na obale, scedíme a necháme vychladnúť.
  2. Studené cestoviny zmiešame s fazuľovými luskami, kukuricou, syrom feta nakrájaným na kocky, kyslími uhorkami nakrájanými na malé kocky a scedenými olivami.
  3. Dressing si pripravíme tak, že zmiešame biely jogurt, horčicu, olivový olej, soľ a kôpor.
  4. Podávanie: Na šalát vylejeme dressing, posypeme čiernym korením, poriadne premiešame a podávame.
  5. Rada: Namiesto klasických Podravka cestovín môžete použiť trojfarebné Podravka cestoviny a šalát bude pre oko ešte lahodnejší.