Cestovinový šalát
Cestovinový šalát so zeleninou
Autor receptu: podravka
Tento šalát si môžete vychutnávať počas celého roku, pretože suroviny, ktoré naň potrebujete, zoženiete počas každého ročného obdobia.
Postup
- Cestoviny uvaríme v osolenej vode "al dente" podľa času uvedeného na obale, scedíme a necháme vychladnúť.
- Studené cestoviny zmiešame s fazuľovými luskami, kukuricou, syrom feta nakrájaným na kocky, kyslími uhorkami nakrájanými na malé kocky a scedenými olivami.
- Dressing si pripravíme tak, že zmiešame biely jogurt, horčicu, olivový olej, soľ a kôpor.
- Podávanie: Na šalát vylejeme dressing, posypeme čiernym korením, poriadne premiešame a podávame.
- Rada: Namiesto klasických cestovín môžete použiť trojfarebné cestoviny a šalát bude pre oko ešte lahodnejší.