Cestovinový šalát s tuniakom (fotorecept)

Autor receptu: svetlana9

Tento recept je mojim obľúbeným, lebo má niekoľko výhod. Rozpočet na jeho prípravu je cca 1,6 € - urobí sa z neho najmenej 6 porcií - jedna vyjde na 0,3 €. Tiež jeho príprava nezdrží dlho - ani riadu nie je veľa - xi...

6
porcií
20 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Najvhodnejšie na prípravu tohto šalátu sú suroviny z - pozri fotografiu:
  2. Cestoviny vysypeme do vriacej vody - nezabudnime vodu osoliť, dať vegetu a pár kvapiek oleja. Varíme maximálne 6-7 minút od bodu varu a na miernom ohni. Prelejeme cez sito a prepláchneme studenou vodou.
  3. Vložíme do misky, vysypeme tuniaka - celý obsah konzervy a premiešame.
  4. Necháme chvíľu odpariť a primiešame celú tatarskú omáčku.
  5. Odporúčam pridať trochu oleja, cestoviny to majú rady.
  6. Môžeme konzumovať. Verím, že si tento šalát obľúbite pre jeho jednoduchú prípravu, nízky rozpočet a úsporu času pri varení.