Foto: daniella9
Nuž, urodila sa mi zelená fazuľka vigna čínska, tak som skúsila, aká bude:-)
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vignu umyjeme, odkrojíme končeky, nakrájame na menšie kúsyky a na cca. 5 minút ju dáme do vriacej vody. Zlejeme ju a necháme dobre odkvapkať, aby bola až úplne suchá. Nech šalát nezostane zbytočne mokrý. Paradajky nakrájame na mesiačiky. Cestoviny uvaríme a zlejeme. Všetko spolu premiešame.
- 2
Zálievku si pripravíme podľa vlastnej chuti z olivového oleja, balsamica, šťavy z citronu, cukru, soli a čierneho mletého korenia. Primiešame ju do šalátu. Ak treba, ešte pridáme trochu soli a korenia.
- 3
Podávame ako prílohu alebo konzumujeme ako samostatné jedlo. HoTovo, dobrú chuť:-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu