Cestovinový šalát II.

daniella9 - fotkadaniella9, Horné Saliby - Hrušov, 2. októbra 2013
Cestovinový šalát II.
Foto: daniella9

Nuž, urodila sa mi zelená fazuľka vigna čínska, tak som skúsila, aká bude:-)

4
porcie
5 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 hrsť
3-4 ks
z 1/2 citróna

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Vignu umyjeme, odkrojíme končeky, nakrájame na menšie kúsyky a na cca. 5 minút ju dáme do vriacej vody. Zlejeme ju a necháme dobre odkvapkať, aby bola až úplne suchá. Nech šalát nezostane zbytočne mokrý. Paradajky nakrájame na mesiačiky. Cestoviny uvaríme a zlejeme. Všetko spolu premiešame.

  2. 2

    Zálievku si pripravíme podľa vlastnej chuti z olivového oleja, balsamica, šťavy z citronu, cukru, soli a čierneho mletého korenia. Primiešame ju do šalátu. Ak treba, ešte pridáme trochu soli a korenia.

  3. 3

    Podávame ako prílohu alebo konzumujeme ako samostatné jedlo. HoTovo, dobrú chuť:-)

    Cestovinový šalát II. - obrázok 3

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: