Cestovinový šalát II.
Autor receptu: daniella9
Nuž, urodila sa mi zelená fazuľka vigna čínska, tak som skúsila, aká bude:-)
4 porcie |
5 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Vignu umyjeme, odkrojíme končeky, nakrájame na menšie kúsyky a na cca. 5 minút ju dáme do vriacej vody. Zlejeme ju a necháme dobre odkvapkať, aby bola až úplne suchá. Nech šalát nezostane zbytočne mokrý.
Paradajky nakrájame na mesiačiky.
Cestoviny uvaríme a zlejeme.
Všetko spolu premiešame.
- Zálievku si pripravíme podľa vlastnej chuti z olivového oleja, balsamica, šťavy z citronu, cukru, soli a čierneho mletého korenia. Primiešame ju do šalátu. Ak treba, ešte pridáme trochu soli a korenia.
- Podávame ako prílohu alebo konzumujeme ako samostatné jedlo.
HoTovo,
dobrú chuť:-)