Cestovinový koláč s patizónom a tuniakom fotorecept
Foto: bibia1
Už ste niekedy varili, varili, a stále ste nevedeli, čo z toho nakoniec bude a čo to bude? Tak takto som varila aj ja Zobraziť celý popisUž ste niekedy varili, varili, a stále ste nevedeli, čo z toho nakoniec bude a čo to bude? Tak takto som varila aj ja v sobotu :).
4-8
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
25 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Cestovinu uvaríme tradičným postupom. Na misu potretú olejom dáme cestovinu, mrazenú zeleninku,
-
2
kúsky tuniaka zbaveného šťavy
-
3
poukladáme patizón, polejeme kečupom, posypeme bazalkou, vegetou
-
4
zalejeme šľahačkou vymiešanou s vajíčkom, múkou a vegetou
-
5
nastrúhame tvrdý syr a dáme piecť.
-
6
Dobrú chuť - a veru chutilo :)
tak toto bola moja prva inspiracia na prvu spolocnu veceru s priatelom, dakujem :) v obchode vsak nemali patizon a mexicku zmes, tak som kupila baklazan a kukuricu. ale vysledok bol aj tak dobry. frajerovi chutilo:) dakujem za inspiraciu