Foto: rein
Môj recept,ktorý som si poskladal s ostatných receptov podľa svojho uváženia.
6
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji si osmažíme zemiaky pokrájané na kocky, pridáme muku papriku , rascu a zalejeme vodou
- 2
Pridáme bujón,cesnak,korenie a osolíme podľa potreby
- 3
Keď sú zemiaky mäkké,pridáme rozšlahané vajcia a petržlenovú vňať.Podávame s krutónmi. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
░║██║░░░░║██║╔╝██║███╔╣██══╦╝ ░║██║╔══╗║██║║██████═╣║████║ ╔╝██╚╝██╠╝██╚╬═██║███╚╣██══╩╗ ║███████║████║████║███║█████