Celozrnné špagety s hubami, orechmi a rukolou

Autor receptu: lucina2222

Rýchly a zdravý obed

3-4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Huby pred varením namočíme do studenej vody na 1 hodinu. Vodu zlejeme a dubáky pokrájame na menšie kúsky. Dáme smažiť na kvapke olivového oleja, ale nie dlho pretože zvyknú zhorknúť. Zalejeme 1 dl vody a podusíme 15 minút do mäkka. Potom pridáme nasekané orechy a podľa chuti osolíme a poprášime čiernym korením.
  2. Zmes je hotová na podávanie so špagetami. Bohato ozdobíme rukolou a s hlobinkami goudy. Sladká chuť goudy sa výborne hodí k orechom a horká chuť rukoly dodá jedlu výraznú chuť a pestrosť. Dobrú chuť :-)