Celozrnné lievance

tess - fotkatess, 5. augusta 2016
Celozrnné lievance
Foto: tess
6
porcií
5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

125 ml
80 g
1 PL
1 ks
12 g
1/2 bal
1 PL
1 PL BIO
1 ČL




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny si zmiešame dohromady.

  2. 2

    Rozpálime si panvicu, potrieme ju kokosovým olejom a tvoríme lievance s priemerom cca 8 cm.

  3. 3

    Lievance pečieme pomaly na miernom ohni asi 2 minúty z každej strany.

  4. 4

    Ja som lievance podávala plnené jahodovým džemom, poliate vanilkovým pudingom, čokoládou a na záver posypané orieškami :-)

Diskusia k receptu

cesminaz
Lubime.Robievam aj z raznej,aj z celozrnnej,aj zo spaldovej ci z ovsenych vlociek :-)
1x tess




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia