Cestoviny s paradajkovou omáčkou
Cestoviny s paradajkovou omáčkou

Celozrnné fusilli s paradajkovou omáčkou

lenkap00 - bez fotkylenkap00, 20. januára 2020
Celozrnné fusilli s paradajkovou omáčkou
Foto: Lenkap00

Suroviny

200 g
100 ml
 (bez kôstok)
1 ks
3 strúčiky
 (strúhaný)




Postup

  1. 1

    Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme pokrájaný cesnak. Medzitým dáme do väčšieho hrnca zovrieť vodu na cestoviny.

  2. 2

    K cibuľke s cesnakom pridáme olivy a lúpané paradajky. Dochutíme koreninami podľa chuti. Necháme trošku prevrieť.

  3. 3

    Vriacu vodu osolíme, pridáme cestoviny, premiešame a uvaríme. Uvarené cestoviny scedíme a pridáme k paradajkovej omáčke. Premiešame. Podávame posypané strúhaným syrom.

Diskusia k receptu

kukulienka71
Pekne napísaný recept. Robievam podobne, niekedy pridám kúsok šunky. Je to jednoduché, rýchlo hotové a ľahké jedlo.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia