Carpaccio z Tafelspitzu
Andrej Bruna
šéfkuchár spoločnosti Sharkam VIP catering, 27. marca 2011
šéfkuchár spoločnosti Sharkam VIP catering, 27. marca 2011

Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 500 g |
|
| 300 g (zeler, mrkva, pór) |
|
| (bobkový list, nové korenie, čierne korenie) |
|
| Pažítková omáčka: | |
| 200 g |
|
| 1 ks, uvarené natvrdo |
|
| 50 g |
|
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Hovädzie mäso uvaríme spolu s koreňovou zeleninou a korením, necháme vychladnúť (najlepšie cez noc) a nakrájame na tenké plátky, ktoré polejeme pažítkovou omáčkou.
- 2
Omáčka: uvarené vajce rozmixujeme s kyslou smotanou, pridáme trochu octu a soli. Nakoniec zľahka vmiešame pokrájanú čerstvú pažítku. Hotové carpaccio ozdobíme prúžkami koreňovej zeleniny, ktorú vyberieme po hodine varenia vo vývare.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu