Bylinkový encián

julinka00 - fotkajulinka00, 30. augusta 2012
Bylinkový encián
Foto: julinka00

Toto je moj prvý recept ,tak dúfam že vám bude chutiť :-)

1
porcia
7 minút
príprava

Suroviny

1 ks
1 pl
1 ks




Postup

  1. 1

    Suroviny :

    Bylinkový encián - obrázok 1
  2. 2

    Encián zozrežeme na pólky . Horná časť bude menšia ako dolná.

    Bylinkový encián - obrázok 2
  3. 3

    Vyššiu časť vydlabeme , dáme do misky v , ktorej už bude tymián a nadrobno nakrájaná cibuľa.

    Bylinkový encián - obrázok 3
  4. 4

    Zmiešame a zmesou naplníme encián.

    Bylinkový encián - obrázok 4
  5. 5

    Dozdobíme malými žltými rajčinkami a podávame s toustovým chlebíkom . :-)

Diskusia k receptu

askadaniela
výborný recept. môžeš ho ešte vylepšiť opečením na grile alebo panvici s pár kvapkami oleja :-)
askadaniela
výborný recept. môžeš ho ešte vylepšiť opečením na grile alebo panvici s pár kvapkami oleja :-)
danielas
Pekný receptík, si šikuľka. Len smelo pridávaj svoje "dielka" Teším sa na nové recepty od teba :-)
jajasa
tymian je mnam :-)
Isto vyskusam, ja vydlabane vnutro zmiesam s bambinom,cesnakom a mletymi orechmi...s hroznom to chuti vyborne
valeri
Určite je chutný a navyše som sa aj trošku pobavila nad tými pólkami - jednou väčšou a druhou menšou, ale nič v zlom.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia