Foto: kajusiqq
Fantázii sa medze nekladú :)......len z čerstveho je lepšie ako so sušeneho....ale iba jednu bylinku som dala sušenu no myslím si že keby bola Zobraziť celý popisFantázii sa medze nekladú :)......len z čerstveho je lepšie ako so sušeneho....ale iba jednu bylinku som dala sušenu no myslím si že keby bola čerstvá bolo by to lepšie:)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ľubovoľné bylinky nasekáme na jemno-bazalka tam jednoznačte isť musí:).....a ešte petržlenova vnať:) potom pridáme napr. mätu.(ja som ešte pridala sušene provensálske bylinky a bolo by lepšie keby som to nespravila:D.....ako chutilo to dobre ale tým že boli sušene horko. zalejeme olejom premiešame a odložíme na bok.
-
2
Na panvicu si dáme lyžicu olivového oleja a nasekaný cesnak opražíme cca 1 minútu.
-
3
Pridáme nadrobno nakrájane paradajky džús.
-
4
Varíme priblížne 20-25 minút alebo kým nezhustne:)
-
5
Potom prihodíme už uvarene cestoviny a bylinky a dobre premiešame:).. Dobrú chuť:)
Diskusia k receptu