Bylinková omáčka (fotorecept)
Autor receptu: kajusiqq
Fantázii sa medze nekladú :)......len z čerstveho je lepšie ako so sušeneho....ale iba jednu
bylinku som dala sušenu no myslím si že keby bola čerstvá bolo by to lepšie:)
4 porcie |
10 minút príprava |
25 minút tepelná úprava |
Postup
- Ľubovoľné bylinky nasekáme na jemno-bazalka tam jednoznačte isť musí:).....a ešte petržlenova vnať:) potom pridáme napr. mätu.(ja som ešte pridala sušene provensálske bylinky a bolo by lepšie keby som to nespravila:D.....ako chutilo to dobre ale tým že boli sušene horko. zalejeme olejom premiešame a odložíme na bok.
- Na panvicu si dáme lyžicu olivového oleja a nasekaný cesnak opražíme cca 1 minútu.
- Pridáme nadrobno nakrájane paradajky džús.
- Varíme priblížne 20-25 minút alebo kým nezhustne:)
- Potom prihodíme už uvarene cestoviny a bylinky a dobre premiešame:)..
Dobrú chuť:)