Bylinková omáčka (fotorecept)

Autor receptu: kajusiqq

Fantázii sa medze nekladú :)......len z čerstveho je lepšie ako so sušeneho....ale iba jednu bylinku som dala sušenu no myslím si že keby bola čerstvá bolo by to lepšie:)

4
porcie
10 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Ľubovoľné bylinky nasekáme na jemno-bazalka tam jednoznačte isť musí:).....a ešte petržlenova vnať:) potom pridáme napr. mätu.(ja som ešte pridala sušene provensálske bylinky a bolo by lepšie keby som to nespravila:D.....ako chutilo to dobre ale tým že boli sušene horko. zalejeme olejom premiešame a odložíme na bok.
  2. Na panvicu si dáme lyžicu olivového oleja a nasekaný cesnak opražíme cca 1 minútu.
  3. Pridáme nadrobno nakrájane paradajky džús.
  4. Varíme priblížne 20-25 minút alebo kým nezhustne:)
  5. Potom prihodíme už uvarene cestoviny a bylinky a dobre premiešame:).. Dobrú chuť:)