Bulharský šalát

terik - bez fotkyterik, 17. septembra 2012

Tento recept som dostala od mojej kamarátky, je veľmi chutný a na prípravu nenáročný.

45 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
1 kg
1 kg
1 kg nelúpané
2-3 ks
200 g ,fazuľa
2 dcl
5 dkg
10 dkg
5 ks malý




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny nakrájame nadrobno, zmiešame a varíme 25 minút. Paradajky môžete olúpať. Nakoniec priemiešame kukuricu, alebo fazuľu ale už nevaríme. Naplníme do fliaš a sterilizujeme 10 minút.

Diskusia k receptu

abdul
Mäsko tam nejde ? Alebo sa mi to len zdá.
babinka
@ terik , asi nevies, kde mas odpovedat, tak ked vojdes do svojho receptu, celkom dolu je - NAPIS KOMENTAR, tam napis, co chces povedat, ak chces konkretnemu menu, tak daj @ a bez medzery hned jeho nick, vtedy sa to zvyrazni a nakoniec stlac PRIDAJ :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia