Základná surovina je omáčka, a pripravíme si ju Takto
2
porcie
porcie
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Omáčka - sugo je pripravená a ešte teplá.
-
2
Bucatini čakajú......
-
3
Cestovinu dáme variť
-
4
Keď je veľmi al dente pridáme ju k teplej omáčke a upravujeme do stavu al dente. Môžeme pridať trochu vody kde sa varili cestoviny.
-
5
Pred dokončením pridáme natrhanú bazalku.
-
6
Nastrúhame trocha Parmigiano Reggiano
-
7
Všetko trocha poprehadzujeme na panvici a okamžite podávame
sk.wikipedia.org/wiki/Makar%C3%B3ny...
slovnik.vareni.cz/makarony/...
ale v princípe sa recept dá pripraviť aj z iných cestovín, ide o tú omáčku z králika