Bryndzová polievka demikát
Rastislav Molnár
šéfkuchár reštaurácie Pútnický mlyn v Marianke, 22. decembra 2012
šéfkuchár reštaurácie Pútnický mlyn v Marianke, 22. decembra 2012
Foto: Robert Hüttner
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Na kocky nakrájame cibuľu, ktorú restujeme na masti do zlatista. Pridáme mletú červenú papriku, bryndzu a zemiaky nakrájané na kocky. Premiešame a zalejeme asi 1l horúcej vody.
- 2
Varíme, až kým zemiaky nezmäknú. Dochutíme soľou, mletým čiernym korením a mletou rascou. Polievku rozmixujeme do hladka, môžeme zjemniť smotanou a podávame s nasekanou pažítkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Pan šéfkuchař tomu ale vůbec nerozumí, viď? :-))))))