Bryndzová polievka demikát

Rastislav Molnár
šéfkuchár reštaurácie Pútnický mlyn v Marianke, 22. decembra 2012 9:01
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Bryndzová polievka demikátFoto: Robert Hüttner
4
porcie

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Na kocky nakrájame cibuľu, ktorú restujeme na masti do zlatista. Pridáme mletú červenú papriku, bryndzu a zemiaky nakrájané na kocky. Premiešame a zalejeme asi 1l horúcej vody.

  2. 2

    Varíme, až kým zemiaky nezmäknú. Dochutíme soľou, mletým čiernym korením a mletou rascou. Polievku rozmixujeme do hladka, môžeme zjemniť smotanou a podávame s nasekanou pažítkou.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist