Bryndzová polievka demikát

Rastislav Molnár
šéfkuchár reštaurácie Pútnický mlyn v Marianke, 22. decembra 2012
Bryndzová polievka demikát
Foto: Robert Hüttner
4
porcie

Suroviny

250 g
1 ks
50 g
4 ks
1 ČL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na kocky nakrájame cibuľu, ktorú restujeme na masti do zlatista. Pridáme mletú červenú papriku, bryndzu a zemiaky nakrájané na kocky. Premiešame a zalejeme asi 1l horúcej vody.

  2. 2

    Varíme, až kým zemiaky nezmäknú. Dochutíme soľou, mletým čiernym korením a mletou rascou. Polievku rozmixujeme do hladka, môžeme zjemniť smotanou a podávame s nasekanou pažítkou.

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu
Nie dobre napísaný recept postup je popísaný o ničom ak to budete skúšať podľa toho tak pri najlepšom škoda surovín v horšom prípade prídete aj o hrniec.

Pridaj komentár k receptu: