Bryndzová polievka demikát

Rastislav Molnár
šéfkuchár reštaurácie Pútnický mlyn v Marianke, 22. decembra 2012 9:01
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Bryndzová polievka demikátFoto: Robert Hüttner
4
porcie

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Na kocky nakrájame cibuľu, ktorú restujeme na masti do zlatista. Pridáme mletú červenú papriku, bryndzu a zemiaky nakrájané na kocky. Premiešame a zalejeme asi 1l horúcej vody.

  2. 2

    Varíme, až kým zemiaky nezmäknú. Dochutíme soľou, mletým čiernym korením a mletou rascou. Polievku rozmixujeme do hladka, môžeme zjemniť smotanou a podávame s nasekanou pažítkou.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist