Foto: shukvacik
Dnes som robil bryndzovú nátierku trošku inak ako sa robieva zvyčajne :-)
4-6
porcie
porcie
15-20 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bryndzu rozmiešame so zmäknutým maslom, ochutíme paprikou, soľou, mletým čiernim korením a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu
- 2
Na panvici si orestujeme na drobno nakrájanú slaninku a pridáme ju do pomazánky poriadne premiešame s čerstvo nasekanou pažítkou
- 3
Podával som s domácim chlebom na tácke kde som pre chuť nakrájal paradajku a mladú jarnú cibuľku
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu