Bryndzová nátierka

shukvacik - fotkashukvacik, 13. augusta 2015
Bryndzová nátierka
Foto: shukvacik

Dnes som robil bryndzovú nátierku trošku inak ako sa robieva zvyčajne :-)

4-6
porcie
15-20 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
100 g
20 g
1 ks




Postup

  1. 1

    Bryndzu rozmiešame so zmäknutým maslom, ochutíme paprikou, soľou, mletým čiernim korením a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu

  2. 2

    Na panvici si orestujeme na drobno nakrájanú slaninku a pridáme ju do pomazánky poriadne premiešame s čerstvo nasekanou pažítkou

  3. 3

    Podával som s domácim chlebom na tácke kde som pre chuť nakrájal paradajku a mladú jarnú cibuľku

    Bryndzová nátierka - obrázok 3

Diskusia k receptu

kukulienka71
toto vyzerá na celkom jemnú pomazánku, mijaitina má úplne iné pomery použitých surovín, tam bude celkom iná chuť.
babkamt
bryndzová pomazánka na každý spôsob je dobrá.
kannibal28
no zo slaninkou som to ešte nevyskúšal uvidím či mi to bude chutiť zvyk je zvyk




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia