Bryndza v lieskovcovej hruške

Michal Škorec
šéfkuchár penziónu Harmónia v Ostraticiach, 10. novembra 2011
Bryndza v lieskovcovej hruške
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks, väčšie
100 g
100 g
2 ks




Postup

  1. 1

    Hrušky ošúpeme, zvrchu zrežeme a vydlabeme. Bryndzu zmiešame s nasekanou pažítkou a okoreníme čerstvo namletým čiernym korením.

  2. 2

    Zmesou naplníme hrušky. Naplnené hrušky obalíme v rozšľahaných žĺtkoch a v zomletých lieskových orieškoch.

  3. 3

    Pečieme v rúre rozohriatej na 180 0C približne 10 minút.

Diskusia k receptu

grandma
Tak tento recept určite nebudem robiť - kombinácia podľa mňa neprijateľná!
jamarlen
ja by som si veru aj dal, , len bez pažítky - radšej so štipôčkou cesnaku do bryndze.....




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia