Bryndza v lieskovcovej hruške
Michal Škorec
šéfkuchár penziónu Harmónia v Ostraticiach, 10. novembra 2011
šéfkuchár penziónu Harmónia v Ostraticiach, 10. novembra 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hrušky ošúpeme, zvrchu zrežeme a vydlabeme. Bryndzu zmiešame s nasekanou pažítkou a okoreníme čerstvo namletým čiernym korením.
- 2
Zmesou naplníme hrušky. Naplnené hrušky obalíme v rozšľahaných žĺtkoch a v zomletých lieskových orieškoch.
- 3
Pečieme v rúre rozohriatej na 180 0C približne 10 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu