Brusnicovo-mandľové cookies s čokoládou
šéfkuchár Marek Petrán
, 21. marca 2012
, 21. marca 2012
Foto: Unilever Slovensko
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
Na 36 kusov potrebujeme: | |
1/2 ks, zmäknutá |
|
3/4 pohára |
|
1/4 pohára, jemne nasekané |
|
1 a 1/3 pohára |
|
1/4 pohára, kúsky |
|
1 ks |
|
|
|
1/2 pohára, opražené |
|
1 čl |
|
štipka |
|
Postup
-
1
Rúru predhrejeme na 200 °C. Zmiešame jednotlivé ingrediencie a na záver do masy pridáme brusnice a mandle. Ak sa masa zdá príliš mäkká, dáme ju schladiť do chladničky na 15 minút.
- 2
Cesto pomocou lyžičky ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Cookies ukladáme tak, aby mali medzi sebou dostatok miesta, pretože cesto sa na plechu roztečie.
- 3
Pečieme asi 10 minút. Necháme vychladnúť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu