Brusnicovo-mandľové cookies s čokoládou

šéfkuchár Marek Petrán
, 21. marca 2012
Brusnicovo-mandľové cookies s čokoládou
Foto: Unilever Slovensko
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

Na 36 kusov potrebujeme:
1/2 ks, zmäknutá
3/4 pohára
1/4 pohára, jemne nasekané
1 a 1/3 pohára
1/4 pohára, kúsky
1 ks
1/2 pohára, opražené
1 čl
 štipka




Postup

  1. 1

    Rúru predhrejeme na 200 °C. Zmiešame jednotlivé ingrediencie a na záver do masy pridáme brusnice a mandle. Ak sa masa zdá príliš mäkká, dáme ju schladiť do chladničky na 15 minút.

  2. 2

    Cesto pomocou lyžičky ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Cookies ukladáme tak, aby mali medzi sebou dostatok miesta, pretože cesto sa na plechu roztečie.

  3. 3

    Pečieme asi 10 minút. Necháme vychladnúť.

Diskusia k receptu

evanaaa
Tak tito sú už lepšie, než s tými cukríčkovými guľôčkami, ukladám si ich.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia