Foto: simcinka911
Tento recept nie je iba klasická bruschetta, ale je ozvláštnený aj šunkou či mozarellou. Hodí sa napríklad ako rýchla večera.
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Paradajky pokrájame na drobné kúsky, zmiešame s pretlačeným cesnakom, pridáme olivový olej, posolíme. Pečivo si vopred opečieme a poukladáme na spodok misy. Šunku a mozarellu pokrájame na obdlžníčky.
- 2
Na opečené pečivo vylejeme paradajkovú zmes. Posypeme šunkou, mozarellou a napokon parmezánom.
- 3
Misu vložíme do trúby a pečieme asi 15 minút pri teplote 200 stupňov. Nakonci dáme bruschettu asi na 5 minút prigrilovať. Za tepla podávame napríklad s rukolou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
youtu.be/H1gJi5ztKt0...